Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι το εργαλείο EIC Accelerator ΑΙ tool για υποβολή προτάσεων στο EIC Accelerator βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τις 2 Ιουνίου, με αναμενόμενη επαναλειτουργία της βελτιωμένης πλατφόρμας στις αρχές Ιουλίου.
Οι επιλέξιμες προτάσεις (που έλαβαν ήδη GO στο stage 1) έλαβαν ήδη τα σχετικά links για να ανακτήσουν όλα τα αρχεία των υποβολών τους. Η υποβολή των επιλέξιμων stage 2 proposals για το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω του Electronic Submission System, που φιλοξενείται στο Funding and tender opportunities portal. Οι αιτούντες παρακαλούνται, συνεπώς, να μεταφέρουν τα προσχέδια των προτάσεών τους στη νέα πλατφόρμα υποβολής. Ο οδηγός υποβολής και το σχετικό template είναι ήδη διαθέσιμα. Παράλληλα έχει ενημερωθεί και το Frequently Asked Questions.
Όσον αφορά τις υποβολές προτάσεων για το EIC Accelerator – stage 1 (short proposals), οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αναμένουν την επαναλειτουργία της βελτιωμένης πλατφόρμας στις αρχές Ιουλίου.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ