ΟΒΙ

O ιστότοπος «Ideas Powered for business» μιλάει ελληνικά!

Ο ιστότοπος «Ideas Powered for business» δημιουργήθηκε ως μια ενιαία υπηρεσία για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) σε ολόκληρη την ΕΕ, προσφέροντας ενημέρωση σε απλή γλώσσα και πρόσβαση σε στήριξη και χρηματοδότηση από διάφορες πηγές και παρόχους.  

Οι ελληνικές ΜμΕ σε ολόκληρη την ΕΕ μπορούν πλέον να περιηγηθούν στον ιστότοπο για να συνεργασθούν με οργανισμούς που μπορούν να τους υποστηρίξουν, να χρησιμοποιήσουν τους αναλυτικούς οδηγούς μας για να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους, να πετύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους μέσω καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού και εξειδικευμένων εργαλείων!

Μπορούν επίσης να βρουν εκδηλώσεις και νέα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία (ΔΙ) και την καινοτομία, να διαβάσουν ιστορίες επιτυχίας και να εμπνευστούν από ανθρώπους όπως η Ολυμπία, που προστάτευσαν τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας και πέτυχαν επιχειρηματικά.

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί μια νέα προσέγγιση, συγκεντρώνοντας όλο το υλικό που προωθείται από τα Περιφερειακά και Εθνικά γραφεία Διανοητικής Ιδιοκτησίας και τα μέλη του δικτύου «Ideas Powered for business». Ο νέος αυτός ιστότοπος που είναι διαθέσιμος στα ελληνικά θα εξυπηρετήσει καλύτερα το ελληνόφωνο κοινό και ιδιαίτερα τις ΜμΕ από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Περιηγηθείτε στον ιστότοπο «Ideas Powered for business» στα ελληνικά εδώ: https://business.ideaspowered.eu/el

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Ημερολόγιο

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
30
31
1
2
3
4
5
Events for Νοέμβριος

4

No Events
Events for Νοέμβριος

5

No Events
6
7
8
9
10
11
12
Events for Νοέμβριος

12

13
14
15
16
17
18
19
Events for Νοέμβριος

14

No Events
Events for Νοέμβριος

19

No Events
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Events for Νοέμβριος

27

No Events
Events for Δεκέμβριος

3