30 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2023.
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, επιδοτεί τη συμμετοχή έως 8 επιχειρήσεων-μελών του στον 2ο κύκλο του Προγράμματος διαδικτυακών επιχειρηματικών συναντήσεων (virtual B2B meetings) ελληνικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, με τους σημαντικότερους αγοραστές χωρών του Περσικού Κόλπου, το οποίο διοργανώνει η εταιρεία “Greekexports” σε συνεργασία με το “Halal Trade & Marketing Center” (HTMC).
Ο κύκλος επιχειρηματικών συναντήσεων θα διεξαχθεί μέσω zoom την περίοδο από 30.10.2023 έως 3.11.2023. Στο διάστημα αυτό θα διενεργείται καθημερινά μία διαδικτυακή συνάντηση, διάρκειας 90 – 120 λεπτών, στην οποία θα συμμετέχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι αγοραστές (ένας ή περισσότεροι) από μία εταιρία της περιοχής.
Το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε ελληνική επιχείρηση ανέρχεται στα 1250 ευρώ και η τιμολόγηση θα γίνει από το HTMC. Το Επιμελητήριό μας θα επιδοτήσει έως 8 επιχειρήσεις-μέλη του που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα με το ποσό των 500 ευρώ έκαστη.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ