Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας – the “Athenian Agora” Awards

Δηλώστε συμμετοχή στο Διεθνή Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας – the “Athenian Agora” Awards, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Athenian Nexus Summit. Το Athenian Nexus Summit πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Start For Future (SFF), ενός ευρωπαϊκού δικτύου που λειτουργεί κυρίως ως ανοιχτός κόμβος επιχειρηματικότητας με στόχο να προάγει την καινοτομία διεθνώς. Το Summit θα λάβει χώρα στις 16 & 17 Μαΐου, την πρώτη μέρα στο Ωδείο Αθηνών και τη δεύτερη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα “Athenian Agora” Awards θα πραγματοποιηθούν τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, την Παρασκευή 17 Μαΐου, στους χώρους του ACEin (Τροίας 2)

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Υπάρχουν τρία streams – κατηγορίες ομάδων που μπορούν να λάβουν μέρος. Η πρώτη αφορά ομάδες που βρίσκονται στο στάδιο της ιδέας (idea & mockup stage), η δεύτερη είναι για τις ομάδες που αναπτύσσουν το πρωτότυπο τους (MVP stage) και η τρίτη απευθύνεται σε αυτές που υλοποιούν την πιλοτική τους εφαρμογή (Proof-of-Concept stage). Κάθε ομάδα που επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να βρίσκεται σε ένα από τα τρία παραπάνω στάδια.
  • Οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται να συμμετάσχει πρέπει να επικεντρώνεται (ή να επικεντρώνεται εν μέρει) στις κάθετες πτυχές του DeepTech, της Κυκλικής Οικονομίας και/ή του Πολιτισμού & Τουρισμού.
  • Μετά το κλείσιμο των αιτήσεων, οι υποβληθείσες ιδέες θα αξιολογηθούν σε μια διαδικασία δύο σταδίων από εμπειρογνώμονες επιχειρηματικότητας από το ACEin και το ΟΠΑ, καθώς και από μια εξωτερική επιτροπή αξιολόγησης, όπως στελέχη από τις εταιρείες που υποστηρίζουν τη διοργάνωση χορηγικά. Οι φιναλίστ ομάδες θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στις 17 Μαΐου σε εκπροσώπους του τοπικού και ευρωπαϊκού οικοσυστήματος.

Βασικά οφέλη συμμετεχόντων:

  • Η καλύτερη ομάδα (βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων) κάθε κατηγορίας θα λάβει μοναδικά βραβεία (χρηματικά ή/και υπηρεσιών), με στόχο την περαιτέρω υποστήριξή της στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής της ιδέας.

Οι φιναλίστ ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να λάβουν σημαντικό feedback από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται εγγραφή στη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 4 Απριλίου 23:55 CET.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Ημερολόγιο

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Events for Ιούλιος

22

No Events
Events for Ιούλιος

24

No Events
Events for Ιούλιος

25

No Events
Events for Ιούλιος

26

No Events
Events for Ιούλιος

27

No Events
Events for Ιούλιος

28

No Events
29
30
31
1
2
3
4
Events for Ιούλιος

29

No Events
Events for Ιούλιος

30

No Events
Events for Ιούλιος

31

No Events