Διεξαγωγή έκθεσης: 9-11 Νοεμβρίου, Αθήνα
Εντείνοντας τις προσπάθειές του για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έχει εντάξει μία ακόμα εκθεσιακή δράση στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας του τρέχοντος έτους και επιδοτεί τη συμμετοχή έως 6 επιχειρήσεων-μελών του στη συνδυαστική Έκθεση για τη βιομηχανία τροφίμων “MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024”.
Η Έκθεση διοργανώνεται για 8η φορά από την εταιρεία “O.MIND CREATIVES” στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2024. Οι τομείς που καλύπτει περιλαμβάνουν τις αγορές του κρέατος & των προϊόντων του (MEAT DAYS), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (DAIRY EXPO), των κατεψυγμένων τροφίμων (FROZEN FOOD) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (FOOD LOGISTICS) που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών των προϊόντων. Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί, ημερίδες, σεμινάρια, επιδείξεις τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής τυριού κ.α. και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για σημαντικές επαφές με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Διοίκηση του ΕΒΕΘ, προκειμένου να υποστηρίξει τη συμμετοχή των μελών του στην ανωτέρω Έκθεση, αποφάσισε να επιδοτήσει έως 6 επιχειρήσεις με ποσό έως 500 ευρώ έκαστη, εφόσον πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:
- Είναι μέλη του ΕΒΕΘ
- Εξοφλούν κάθε χρόνο, ανελλιπώς, τα τέλη διατήρησης της μερίδας τους στο ΓΕΜΗ, καθώς και την τρέχουσα συνδρομή τους στο ΕΒΕΘ
- Δεν επιδοτούνται για τη συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη ‘Εκθεση από άλλον φορέα
Για τη δήλωση της συμμετοχής σας στην Έκθεση πατήστε εδώ. Για διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή σας στην Έκθεση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο τηλ. 210 9010040, e-mail: info@omind.gr.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ