Διαδικτυακό Σεμινάριο: European Innovation Procurement Awards

European Innovation Procurement Awards - Info Session 2023

Διαδικτυακό Σεμινάριο: European Innovation Procurement Awards

Στις 31 Μαΐου 2023, το  Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και ο Εκτελεστικός Οργανισμός ΜμΕ  (EISMEA) διοργανώνουν ένα ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα  Ευρωπαϊκά Βραβεία Καινοτομίας Προμηθειών (EUIPA).

Τα European Innovation Procurement Awards (EUIPA) αναγνωρίζουν ισχυρές περιπτώσεις δημοσίων και ιδιωτικών αγοραστών (προμηθευτών) σχετικά με τη χρήση πρακτικών καινοτομίας προμηθειών σε όλη την Ευρώπη . Στόχος του είναι να υποστηρίξει την κοινότητα των Ευρωπαίων προμηθευτών να μοιράζονται, να συνεργάζονται και να εμπνέουν ο ένας τον άλλον στο σχεδιασμό καινοτόμων διαδικασιών προμηθειών, και ιδιαίτερα στην παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών δημόσιων υπηρεσιών.

Ανακαλύψτε τις 2 κατηγορίες (Στρατηγική πρωτοβουλίας προμηθειών και Μετάβαση στην Πράσινη Ενέργεια) και πώς μπορείτε να κερδίσετε ένα από τα 6 διαθέσιμα βραβεία (συνολικός προϋπολογισμός €300.000).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση και τη διαδικασία αίτησης στην ιστοσελίδα του EUIPA.

Οι εγγραφές λήγουν στις 26 Μαΐου 2023, 12:00 CEST

Εγγραφή & πρόγραμμα

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Μάι 31 2023
Expired!

Time

CEST
10:00 am