Διαδικτυακό εργαστήριο Morning Health Talks: “Startups doing pilots in hospitals: A how-to guide”

STARTUPS DOING PILOTS IN HOSPITALS: HOW-TO GUIDE

Διαδικτυακό εργαστήριο Morning Health Talks: “Startups doing pilots in hospitals: A how-to guide”

To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), κόμβος του EIT Health στην Ελλάδα, διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήριο συζήτησης και δικτύωσης με τίτλο Morning Health Talks “Startups doing Pilots in Hospitals: A how-to guide”, την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 (ώρα Ελλάδας 12.00).

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της υγείας με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και την ευρύτερη υιοθέτηση καινοτομιών μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη, μεταξύ άλλων, στις προσφερόμενες υπηρεσίες, στη μείωση κόστους, την αποδοτικότητα των πόρων, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των ασθενών, καθώς και σε όλη την αλυσίδα αξίας.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, Νοσοκομεία και Startups που κατάφεραν να συνεργαστούν και να υλοποιήσουν πραγματικά τεχνολογικά πιλοτικά προγράμματα ή πέτυχαν επιχειρηματικές συνεργασίες στο πλαίσιο του προγράμματος SymbIASIS, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσουν, τα κίνητρα και τις καλές πρακτικές, και θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τη μυστική συνταγή αυτής της αγαστής συνεργασίας.

Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά, να οργανώσουμε και να σχεδιάσουμε στρατηγική προκειμένου να επιτύχουμε ένα ανοιχτό πιλοτικό πρόγραμμα καινοτομίας στο πραγματικό περιβάλλον των νοσοκομείων και των κλινικών.

Οι παρουσιάσεις και οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συντονισμένο πάνελ συζήτησης, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις γνώσεις τους.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Μάι 23 2023
Expired!

Time

CET
11:00 am