1ο Pre-Event Startup Universe – Greece

1ο Pre-Event Startup Universe - Greece

1ο Pre-Event Startup Universe – Greece

Την Τρίτη 12/09 πραγματοποιείται διαδικτυακά το πρώτο pre-event στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Startup Universe – Greece, ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος που απευθύνεται σε ελληνικές startup.   

To pre-event με τίτλο “Προκλήσεις, Τάσεις και Ευκαιρίες ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων στον Τουρισμό – Case studies από travel tech startups σε πρώιμο στάδιο” είναι αφιερωμένο στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Capsule-T Travel & Hospitality Accelerator.

Η διαδικτυακή εκδήλωση πρόκειται να διεξαχθεί την Τρίτη 12/09/2023 στις 18:00 μέσω live streaming στο Facebook από το προφίλ Startup Universe Greece.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί panel συζήτησης το οποίο θα συντονιστεί από την κα. Κατερίνα Σαριδάκη, Διευθύντρια του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, ενώ θα συμμετέχουν οι κα. Ελισάβετ Καρατζά, Head of Business Development – Deliverback, κ.  Ηλίας Αλεξάκης, Operations – Orbito Travel, κ. Τάσος Κανναβός, Co-founder – Cellarhopping.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα αποδώσει χαιρετισμό εκ μέρους του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) ο κος. Κουράκης Γιώργος, Ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ.

Στο τέλος της συζήτησης θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό.

To Startup Universe – Greece είναι ένα καινοτόμο μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα, στο οποίο δίνεται δωρεάν η ευκαιρία να δικτυωθούν ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογικού χαρακτήρα μεταξύ τους, αλλά κυρίως με τα πιο λαμπρά μυαλά της διασποράς, καθιερωμένους ιδρυτές, γνωστούς επενδυτές, σπουδαίους συμβούλους επιχειρήσεων και ειδικούς.

Οι ομάδες που θα αιτηθούν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε workshops, ευκαιρίες χρηματοδότησης και εβδομαδιαίες ζωντανές συνομιλίες Q&A με έμπειρους ιδρυτές και επενδυτές νεοφυών επιχειρήσεων. Επίσης, θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλληλεπίδραση με την κοινότητα μέσω forum, καθώς και διάφορες προσφορές και εκπτώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το pre-event: https://fb.me/e/fseM9pEzW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Σεπ 12 2023
Expired!

Time

Ώρα Ελλάδος
6:00 pm