Επιχειρηματικές συναντήσεις τουρκικών και ελληνικών επιχειρήσεων, στο ΕΒΕΘ, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

ΕΒΕΘ

Επιχειρηματικές συναντήσεις τουρκικών και ελληνικών επιχειρήσεων, στο ΕΒΕΘ, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι Eπιχειρηματική Αποστολή αποτελούμενη από 31 επιχειρηματίες με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Cerkezkoy Τουρκίας, θα επισκεφθεί το Επιμελητήριό μας, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14:00, για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και την πραγματοποίηση κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων.    

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, 2ος ορ., στην αγγλική γλώσσα. Αναλυτικό κατάλογο με τις συμμετέχουσες στην αποστολή τουρκικές επιχειρήσεις, το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους και το είδος της συνεργασίας που επιθυμούν θα βρείτε εδώ.

Το Cerkezkoy βρίσκεται 110 χλμ. δυτικά της Κωνσταντινούπολης και θεωρείται βιομηχανική ζώνη. Tο ΕΒΕ του Cerkezkoy απαριθμεί περίπου 6.000 μέλη, τα περισσότερα των οποίων δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα του εμπορίου και της βιομηχανίας και ιδίως στους κλάδους των πλαστικών, ελαστικών, βιομηχανικού εξοπλισμού, καλλυντικών, χημικών, δόμησης, κλωστοϋφαντουργίας, μεταλλουργίας, αυτοκινητοβιομηχανίας και ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις προγραμματιζόμενες επιχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, στην αγγλική γλώσσα, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2023, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Οκτ 19 2023
Expired!

Time

Ώρα Ελλάδος
2:00 pm