Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με τίτλο “European leadership and digital game-changers of the manufacturing industry”

I4MS

Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με τίτλο “European leadership and digital game-changers of the manufacturing industry”

Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με τίτλο “European leadership and digital game-changers of the manufacturing industry” και θέμα την κατασκευαστική βιομηχανία της Ευρώπης, και συγκεκριμένα τη Βιομηχανία 4.0 (Industry 4.0), διοργανώνεται από την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ICT Innovation for Manufacturing SMEs- I4MS, σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο, δια ζώσης στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας (Bálna Building) και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας b2match.     

Η συμμετοχή επιχειρήσεων και οργανισμών από την Ελλάδα στις επιχειρηματικές συναντήσεις υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου, και Εθνικό Σημείο Επαφής για τη Θεματική Ομάδα (Cluster) 4 «Ψηφιακές τεχνολογίες, Βιομηχανία και Διάστημα» στον Ορίζοντα Ευρώπη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα Δίκτυα των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (EDIHs), εταίροι ευρωπαϊκών έργων, μικρομεσαίες και μεσαίας κεφαλαιοποίησης επιχειρήσεις και λοιποί ενδιαφερόμενοι του Industry 4.0.

Οι Β2Β συναντήσεις αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να δικτυωθούν με πρωτοπόρες εταιρείες και ηγέτες του κλάδου στον τομέα της βιομηχανίας στην Ευρώπη και να πραγματοποιήσουν διεθνείς εμπορικές συνεργασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εδώ και να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2022. Όλες οι συναντήσεις (δια ζώσης ή διαδικτυακά) θα προγραμματιστούν εκ των προτέρων μέσω της πλατφόρμας b2match. Κατά την εγγραφή, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης – Support Office, μπορούν να επιλέξουν ΕΚΤ, προκειμένου να υποστηριχθούν από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Οκτ 19 2022
Expired!

Time

CEST
9:00 am - 6:00 pm