Εκδηλώσεις ενημέρωσης & δικτύωσης για το Cluster 6 «Food, Bioeconomy, Natural resources, Agriculture and Environment»

cluster6-info days

Εκδηλώσεις ενημέρωσης & δικτύωσης για το Cluster 6 «Food, Bioeconomy, Natural resources, Agriculture and Environment»

Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και δικτύωσης για το Cluster 6 «Food, Bioeconomy, Natural resources, Agriculture and Environment» του Ορίζοντα Ευρώπη διοργανώνονται διαδικτυακά στις 13, 14 και 19 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση ενημέρωσης στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, η οποία διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχει στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις προκηρύξεις του 2023 που πρόκειται να δημοσιευθούν στο πλαίσιο του νέου Προγράμματος Εργασίας 2023-2024. Το νέο Πρόγραμμα Εργασίας περιλαμβάνει 100 topics και χρηματοδότηση 880 εκατομμυρίων ευρώ για να υποστηρίξει τις καλύτερες προτάσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και την εγγραφή είναι διαθέσιμες εδώ.

Η εκδήλωση δικτύωσης συμπληρώνει τις εκδηλώσεις ενημέρωσης και διοργανώνεται στις 19 Δεκεμβρίου επίσης διαδικτυακά, από το CARE4BIO, το δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής για το Cluster 6. H εκδήλωση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εταίρους για υποβολή προτάσεων στις προκηρύξεις του Cluster 6. Η εκδήλωση αφορά πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς, ΜΚΟ και άλλους φορείς που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή σε προτάσεις του Cluster 6 του Ορίζοντα Ευρώπη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει την δημιουργία προφίλ συνεργασίας και διμερείς συναντήσεις (bilateral meetings). Οι εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν σύντομα και θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση δικτύωσης

Η πλατφόρμα για τις συναντήσεις θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου 2023, για νέες εγγραφές και διμερείς συναντήσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Δεκ 13 - 14 2022
Expired!

Time

ώρα Ελλάδας
All Day