Διεθνής έκθεση HANNOVER MESSE 2023 – Διαδικτυακή εκδήλωση B2B συναντήσεων

Hannover Messe 2023

Διεθνής έκθεση HANNOVER MESSE 2023 – Διαδικτυακή εκδήλωση B2B συναντήσεων

Η διεθνής εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών B2B συναντήσεων με τίτλο “Technology & Business Cooperation Days 2023” διοργανώνεται υβριδικά – δια ζώσης στις 17-20 Απριλίου 2023 στο Ανόβερο Γερμανίας και διαδικτυακά στις 4-6 Απριλίου 2023.

Τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση δικτύωσης υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), Εθνικό Σημείο Επαφής για το Cluster 4 (Digital, Industry, Space) στον Ορίζοντα Ευρώπη, και με συντονιστικό ρόλο στο Enterprise Europe Network Hellas.

Η έκθεση HANNOVER MESSE πραγματοποιείται στις 17-20 Απριλίου 2023 στο Ανόβερο Γερμανίας και αποτελεί τον σημαντικότερο διεθνή χώρο προβολής των νέων βιομηχανικών τεχνολογιών, υλικών και καινοτόμων προϊόντων. Οι σημαντικότερες τάσεις της βιομηχανίας, που θα απασχολήσουν τον κλάδο την επόμενη δεκαετία, θα παρουσιαστούν στην έκθεση, ενώ εκθέτες θα είναι οι μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίου φήμης και ηγέτες του κλάδου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις, όπως ομιλίες, παρουσιάσεις βραβείων, κλπ.

Η εκδήλωση “Technology & Business Cooperation Days 2023” δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικούς οργανισμούς να βρουν εταίρους για τεχνολογικές, ερευνητικές και εμπορικές συνεργασίες, στους παρακάτω τομείς:

  • Industry 4.0 and Smart Factory solutions | Βιομηχανία 4.0 και λύσεις για έξυπνα εργοστάσια
  • Resource and energy efficient manufacturing technologies | Βιομηχανικές τεχνολογίες αποδοτικής χρήσης πόρων και ενέργειας
  • Sustainable Energy & Mobility | Βιώσιμή ενέργεια και κινητικότητα
  • Measurement Tools | Μετρητικά εργαλεία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν δωρεάν εδώ και να υποβάλουν στοιχεία προφίλ έως τις 31 Μαρτίου 2023.

Όλα τα προφίλ θα αξιολογηθούν, θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο του Brokerage Event και θα αποτελέσουν τη βάση για τις Β2Β συναντήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Απρ 04 - 06 2023
Expired!

Time

All Day