Ενημερωτική Ημερίδα για τον Ορίζοντα Ευρώπη: Marie Skłodowska-Curie Actions, Ελλάδα-Κύπρος

MSCA Info day 2023

Ενημερωτική Ημερίδα για τον Ορίζοντα Ευρώπη: Marie Skłodowska-Curie Actions, Ελλάδα-Κύπρος

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σας προσκαλούν στη διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Ορίζοντα Ευρώπη: Marie Skłodowska-Curie Actions, Ελλάδα-Κύπρος που πραγματοποιούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 (15:00-17:30).

Οι διοργανωτές ως Εθνικά Σημεία Επαφής για το πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη», από κοινού με την πρωτοβουλία Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας και το δίκτυο EURAXESS Ελλάδας και Κύπρου, προσκαλούν την ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα να παρακολουθήσει την ημερίδα.

Ερευνητές όλων των βαθμίδων, από όλα τα επιστημονικά πεδία, σε ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, επιχειρήσεις και όλοι οι δρώντες του συστήματος έρευνας και καινοτομίας, θα πληροφορηθούν για τις δυνατότητες που παρέχει το νέο Πρόγραμμα Εργασίας των Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω των Δράσεων MSCA και για τις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο Πρόγραμμα Εργασίας, και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στον εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας.

Επίσης, οι Εθνικοί Εκπρόσωποι και Εμπειρογνώμονες για τις MSCA θα τοποθετηθούν σχετικά με τις Δράσεις και τα αποτελέσματα των προηγούμενων προσκλήσεων.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ψηφιακό περιβάλλον της πλατφόρμας Zoom.

Οι ομιλίες θα γίνουν στην ελληνική γλώσσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται Προεγγραφή.

Πρόγραμμα

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Φεβ 28 2023
Expired!

Time

Ώρα Ελλάδος
3:00 pm - 5:30 pm