Ημέρα Γαλάζιων Επενδύσεων 2022 #BlueInvest_Day

BlueInvestDay2022

Ημέρα Γαλάζιων Επενδύσεων 2022 #BlueInvest_Day

Η ετήσια εκδήλωση «Ημέρα Γαλάζιων Επενδύσεων (BlueInvest Day)» διοργανώνεται φέτος, στις 28 Μαρτίου, με δυνατότητα φυσικής και διαδικτυακής παρακολούθησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στο Βασιλικό Μουσείο Καλών Τεχνών του Βελγίου, ώρες 9:30 με 17:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης).   

Η φετινή Ημέρα Γαλάζιων Επενδύσεων θα φέρει σε επαφή επιχειρηματίες, επενδυτές, εταιρείες και ενδιαφερόμενους φορείς της γαλάζιας οικονομίας. Ακόμα, οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με επιχειρηματικές & επενδυτικές ευκαιρίες καθώς και συναρπαστικά νέα του χώρου.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ζωντανά την παρουσίαση και τη μάχη (Pitch Battle) ανάμεσα στις 20 κορυφαίες νεοφυείς και ΜΜΕ επιχειρήσεις της Ευρώπης, σε τομείς της Γαλάζιας Οικονομίας, καθώς και την απονομή των βραβείων BlueInvest.

Οι εγγραφές για φυσική και διαδικτυακή παρακολούθηση, έχουν ξεκινήσει. Για ζωντανή παρακολούθηση της εκδήλωσης, λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλείστε να κάνετε εγγραφή το συντομότερο δυνατό εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με: blue-invest@lu.pwc.com

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Date

Μαρ 28 2022
Expired!

Time

 Ώρα κεντρικής Ευρώπης
9:30 am - 5:00 pm