Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5-9 Απριλίου 2026

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Λατινικής Αμερικής, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, από 5 έως 9 Απριλίου 2026, με αφορμή τη διεθνή Έκθεση Τροφίμων Anuga Select Brazil, που ανήκει στο δίκτυο των καταξιωμένων Εκθέσεων Anuga του Εκθεσιακού Οργανισμού Κολωνίας.

Η αποστολή απευθύνεται σε εξαγωγικές εταιρίες του κλάδου τροφίμων και ποτών που επιθυμούν να ανακαλύψουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στη μεγάλη αγορά της Βραζιλίας (220 εκατ. καταναλωτές) και ευρύτερα στη Λατινοαμερικάνικη Ήπειρο .

Κατά τη διάρκεια της αποστολής με την υποστήριξη του γραφείου ΟΕΥ και σε συνεργασία με τον Επιχειρηματικό Φορέα FIESP (Federation of Industries of the State of Sao Paulo) και το Γερμανικό Επιμελητήριο στην Βραζιλία θα πραγματοποιηθούν:

  • Ατομικές συναντήσεις B2B με τοπικές εταιρίες εισαγωγής και διανομής προϊόντων τροφίμων και ποτών, καθώς και με Γερμανικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά.
  • Οργανωμένη επίσκεψη στην Έκθεση Anuga Select Brazil, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για επιπλέον επαφές, συζητήσεις και δικτύωση, καθώς και να γνωρίσουν τη ζήτηση, τον ανταγωνισμό και τις δυνατότητες παρουσίας στην αγορά της Βραζιλίας.

Η συμμετοχή στην αποστολή αποτελεί μοναδική ευκαιρία για διεύρυνση των διεθνών συνεργασιών, αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σας και πλήρη εικόνα για την αγορά της Βραζιλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν  συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής έως 27 Φεβρουαρίου 2026

Δείτε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής και τι περιλαμβάνει εδώ

Σχετικά

Το One Stop Liaison Office αποτελεί κεντρικό πυλώνα του εμβληματικού έργου «Μηχανισμός Υποστήριξης Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαβάστε περισσότερα →

Βράβευση
Office

RIS3 One Stop Liaison Office
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 198,
Τ.Κ. 546 55, Θεσσαλονίκη

Social
Newsletter


Εγγραφείτε στο Newsletter μας