Νεοφυείς

KINVENT HELLAS

KINVENT

Η KINVENT είναι μια εταιρεία με εξειδίκευση στην ανάλυση των επιδόσεων δύναμης, ισορροπίας και κίνησης για επαγγελματίες της αποκατάστασης και του αθλητισμού.

Το σύστημα KFORCE, είναι μία λύση αντικειμενικής βιοκινητικής ανάλυσης, εξάσκησης με biofeedback και παρακολούθησης της προόδου του αθλητή. Αποτελείται από 6 αισθητήρες και την εφαρμογή KFORCE. Παρουσιάζει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο με τη δημιουργία αυτόματων reportings.

Το σύστημα KFORCE σχεδιάζεται σε συνεργασία με τις ομάδες της Ligue I και του TOP 14 καθώς και με Γαλλικές μονάδες έρευνας στην αποκατάσταση.

Ιστότοπος: https://k-invent.com/

Περισσότερα

 

Kiklo

kiklo

Η KIKLO είναι μια νέο-ϊδρυθείσα spin-off εταιρεία του ΑΠΘ. Κύριο ς σκοπός της KIKLO είναι η μεταφορά και εκμετάλλευση της τεχνογνωσίας που αναπτύχθηκε από τους ιδρυτές της κατά τη διάρκεια εκπόνησης ερευνητικών έργων στις επιστημονικές περιοχές της Φωτογραμμετρίας, Τηλεπισκόπησης, Σαρωτών Laser, Drones και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών.

Επιπλέον η KIKLO φιλοδοξεί να αναπτύξει και να προσφέρει στην αγορά νέες και καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα στους τομείς της ανάλυσης εικόνας από Επίγειους, Εναέριους και Δορυφορικούς Δέκτες, Υπηρεσίες θέσης και χωρικής/γεωγραφικής ανάλυσης, Οπτικοποίησης πολιτισμικών αγαθών, Ιατρικές εφαρμογές κ.ά.

Ιστότοπος: http://kiklo.eu

Περισσότερα

Medoid AI

Medoid Al

H Medoid AI IKE σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις. 

Η ομάδα της, αποτελούμενη από επιστήμονες δεδομένων και μηχανικούς, έχει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε συστήματα ανίχνευσης απάτης, πρόβλεψης ζήτησης, ευφυούς ανάλυσης κειμένων, αλγοριθμικής διαπραγμάτευσης μετοχών, marketing κ.α. χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και μεθόδους αιχμής από τις επιστήμες της τεχνητής νοημοσύνης, της μηχανικής μάθησης και της στατιστικής.

Ιστότοπος: https://www.medoid.ai/

Περισσότερα

Cyclopt

Η Cyclopt παρέχει καινοτόμες λύσεις στην περιοχή της ποιότητας λογισμικού και βοηθάει τις εταιρείες να αναπτύξουν και να συντηρήσουν προϊόντα λογισμικού υψηλής ποιότητας με τρόπο εύκολο, γρήγορο και οικονομικά βέλτιστο.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση της ομάδας λογισμικού, την αποδοτική κατανομή πόρων και τη συνεχή παρακολούθηση της ποιότητας.

Ιστότοπος: https://www.cyclopt.com/

Περισσότερα

RENVIS IKE

renvis

Η RENVIS ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων λογισμικού για την επίλυση προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα. Αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με συμπληρωματικές δεξιότητες. Αποστολή της είναι να προσφέρει λύσεις λογισμικού σε επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν!

Το βασικό προϊόν της εταιρίας είναι το SOFIA DSS, ένα απλό, εύκολο στη χρήση και καινοτόμο σύστημα υποστήριξης λήψης αποφάσεων το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από μικρές όσο και από μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Ιστότοπος: http://www.renvis.gr/

Περισσότερα

REDI Engineering Solutions IKE

rediengineering

H REDI Engineering Solutions IKE είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς μελετών, έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμου λογισμικού  για το σχεδιασμό νέων, την αναβάθμιση υφιστάμενων κατασκευών και υποδομών και την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς τους σε περιβάλλον πολλαπλής διακινδύνευσης.

Ιστότοπος: http://www.rediengineering.gr/

Περισσότερα

Embneusys

embneusys

Η Embneusys (πρώην Embiots) έχει δημιουργήσει μια ΙοΤ πλατφόρμα που βοηθά κατασκευαστικές εταιρίες και εταιρίες ενοικιάσεων κατασκευαστικού εξοπλισμού να παρακολουθούν τον εξοπλισμό τους αναφορικά με την τοποθεσία και τις λειτουργικές συνθήκες.

Η λύση βασίζεται στην τεχνολογία ΝΒ ΙοΤ και αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση στο τομέα της διαχείρισης στόλου εργαλείων και μηχανημάτων.

Ιστότοπος: http://www.embneusys.com/

Περισσότερα

GoZone

gozone

Το GoZONE είναι ένα σύστημα που παρέχει real-time  οδηγίες σε αρχάριους για windsurfers , kitesurfers και μικρά ιστιοφόρα μαζί με τεχνολογία  IoT στα κοινωνικά δίκτυά .

Το δεύτερο προϊόν το Έξυπνο σωσίβιο προσφέρει  μεγαλύτερη  ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ. 

Ιστότοπος: http://www.gozone.surf/

Περισσότερα

Octappush

 Πρόκειται για μια start up εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί ένα κοινωνικό δίκτυο για άτομα που παίζουν παιχνίδια στο κινητό και προγραμματιστές παιχνιδιών.

Με άλλα λόγια, είναι μια διαδικτυακή κοινότητα που βοηθάει χρήστες παιχνιδιών στο κινητό να βρουν καλύτερους φίλους και να δημιουργήσουν νέους φίλους, ανάλογα με τους τύπους παιχνιδιών που μοιράζονται, να συζητούν για τα αγαπημένα τους παιχνίδια, αλλά και να ανακαλύψουν νέα. O διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της είναι ο Christian Sino. Τα γραφεία τους είναι στο OK!Thess Incubator στη Θεσσαλονίκη. 

Ιστότοπος: http://www.octappush.com/

Περισσότερα

Grekaddict

Greek Addict

Πρόκειται για μια ανερχόμενη startup στο χώρο του τουρισμού που ιδρύθηκε το 2017 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Βασικό στόχο έχει την παροχή υψηλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των ταξιδιωτικών εμπειριών.

Η γενική διευθύντρια και συνιδρύτρια είναι η Σουζάννα Θεοδωρίδου. Η έδρα της είναι Κυδωνίων και Μαρίας Κάλλας γωνία στη Θεσσαλονίκη.

Ιστότοπος: https://www.grekaddict.com/

Περισσότερα

Βρες χρηματοδότηση

Βρες ερευνητή

Βρες επενδυτή

Επισκεφθειτε ακομα

Horizon Scanning