Επενδυτές

Εδώ θα βρείτε επενδυτές που ενδιαφέρονται για νέες ιδέες και επενδύσεις σε τρεις κατηγορίες: Innovation, Early Stage, Growth.

Innovation

TECS Capital

TECS CAPITAL

Η TECS Capital είναι ένα Εναλλακτικό Ταμείο Επενδύσεων που ιδρύθηκε βάσει του Ελληνικού Δικαίου και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια επενδυτική δομή Seed που στοχεύει σε επιχειρηματικές ευκαιρίες του νέου κλάδου 4.0 και δημιουργεί αξία, εμπορευματοποιώντας την έρευνα. Τα μέλη της ομάδας διαχείρισης προέρχονται από διαφοροποιημένους τομείς με αποδεδειγμένο ιστορικό και εμπειρία.

 Οι επενδυτές προέρχονται από διάφορους κλάδους και ο κύριος επενδυτής είναι η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ).

Ιστότοπος: https://tecs.capital/

Περισσότερα

 

BigPi Ventures 

Η BigPi Ventures επικεντρώνεται στη μεταφορά τεχνολογίας βοηθώντας τόσο σε ερευνητικά έργα όσο και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τομέα των B2B.

Οι στοχευόμενοι τομείς περιλαμβάνουν: Τεχνολογικά τμήματα όπως λογισμικό, ανάλυση δεδομένων, μηχανική μάθηση, SaaS αλλά και ηλεκτρονικό υλικό, συμπεριλαμβανομένων ρομποτικών, οπτικών, αισθητήρων. Η Εταιρία μπορεί επίσης να επενδύσει στην επιστήμη των υλικών, στις ενεργειακές τεχνολογίες και στις καθαρές τεχνολογίες (καθαρή τεχνολογία).

Ιστότοπος: http://bigpi.vc/

Περισσότερα

 

Metavallon fund

 Η Metavallon είναι ένα ταμείο επιταχυντών που επικεντρώνεται σε pre-seed and seed stage companies στην Ελλάδα και στοχεύει στην ανάπτυξη τεχνολογιών και πνευματικής ιδιοκτησίας (ΙΡ) που ξεκίνησαν κυρίως στην τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) και στα προϊόντα μηχανικής. 

Οι στοχευόμενοι τομείς περιλαμβάνουν: λύσεις B2B και προϊόντα στην τεχνολογία, ΤΠΕ, υψηλής τεχνολογίας σε κατακόρυφες εφαρμογές όπως ρομποτική, μικροηλεκτρονική, τεχνητή νοημοσύνη, μάθηση δεδομένων και μηχανών, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ενέργεια, μεταφορά και fintech.

Ιστότοπος: https://metavallon.vc

 

Περισσότερα

 

Uni.Fund

 Το Uni.Fund στοχεύει σε επενδύσεις pre-seed and seed stage companies στον τομέα της ευρείας τεχνολογίας, με στόχο την αξιοποίηση του κρυμμένου δυναμικού που υπάρχει στο ελληνικό πανεπιστήμιο, στην Ε & Α και στον τεχνολογικό χώρο.

Οι στοχευόμενοι τομείς περιλαμβάνουν τον ευρύτερο τομέα τεχνολογίας με έμφαση στις ΤΠΕ, το ηλεκτρονικό επιχειρείν, τη ρομποτική, τη ναυτιλία, την αλυσίδα εφοδιασμού, το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), την ενεργειακή πληροφορική, την τεχνολογία fintech και την ασφάλιση.

Ιστότοπος: https://uni.fund

Περισσότερα

 

Velocity.Partners

 Το Ταμείο Velocity.Partners είναι a pre-seed and seed acceleration fund που επικεντρώνεται σε εταιρείες τεχνολογίας, όπου η ελληνική οικονομία μπορεί να προσφέρει παγκόσμια επικύρωση και πραγματική έλξη αγοράς.

Οι στοχευόμενοι τομείς περιλαμβάνουν: τον τομέα των ΤΠΕ με οριζόντιο προσανατολισμό στο SaaS, το IoT, το B2B και μια περαιτέρω εστίαση στους τεχνολογικούς επιχειρηματίες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στους εξής τομείς: τουρισμός / ταξίδια, fintech, logistics, λιανική, μεταφορές, ναυτιλία, ηλεκτρονική υγεία και ευεξία.

Ιστότοπος: https://velocitypartners.vc

Περισσότερα

Early Stage

Marathon VC

 Η Marathon VC συγκεντρώνει μια ομάδα που συνδυάζει επενδυτικές, επιχειρηματικές, τεχνικές και επιχειρησιακές δεξιότητες για να βοηθήσει τη νέα γενιά φιλόδοξων ιδρυτών να κατασκευάσουν εταιρείες τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης.

Το κεφάλαιο απευθύνεται σε ΜΜΕ at the seed and Series A stages.

Οι στοχευόμενοι τομείς περιλαμβάνουν: Γενικές ΤΠΕ με προτίμηση για B2B.

Ιστότοπος: https://marathon.vc

Περισσότερα

VentureFriends 400W

 Το VentureFriends 400W συγκεντρώνει μια ισχυρή και συνεκτική ομάδα ικανή να προσφέρει σημαντική αξία στις ΜΜΕ των ΤΠΕ in the seed and Series A stages.

Οι στοχευόμενοι τομείς περιλαμβάνουν: Marketplaces και SaaS.

Ιστότοπος: https://venturefriends.vc

Περισσότερα

Growth

Elikonos 2

 Ο Elikonos 2 φιλοδοξεί να προσφέρει λύσεις χρηματοδότησης σε επιχειρήσεις σε τομείς που προσφέρουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης στο πλαίσιο της ελληνικής οικονομίας.

Οι στοχοθετημένοι τομείς περιλαμβάνουν: όλους τους τομείς.

Ιστότοπος: https://www.elikonos.com

Περισσότερα

EOS Capital Partners

 Η EOS Capital Partners στοχεύει στην ίδρυση ενός κορυφαίου ελληνικού ιδιωτικού επενδυτικού ομίλου με μακροπρόθεσμη προοπτική που θα υποστηρίξει τις ελληνικές αναπτυσσόμενες εταιρείες να επιτύχουν πραγματικό αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία.

Οι στοχευόμενοι τομείς περιλαμβάνουν: όλους τους τομείς με ιδιαίτερη έμφαση στα τρόφιμα και τα ποτά, στον τουρισμό, fintech, στο λιανικό εμπόριο, στην ενεργειακή απόδοση και στα φαρμακευτικά προϊόντα.

Ιστότοπος: http://eoscapitalpartners.com

Περισσότερα

Synergia Hellenic Fund IV

Το Synergia Hellenic Fund IV απευθύνεται σε ελληνικές ΜΜΕ σε τομείς που προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης, προσφέροντας παράλληλα αξία μέσω ενεργητικής και πρακτικής εταιρικής σχέσης με τη διοίκηση των εταιρειών στις οποίες συμμετέχουν.

Οι στοχοθετημένοι τομείς περιλαμβάνουν: όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους τροφίμων, ποτών και αγροτοβιομηχανίας, τουρισμού και φιλοξενίας, περιβάλλοντος και ενεργειακής απόδοσης.

Ιστότοπος: http://synergiahellenicfund4.com

Περισσότερα

Βρες χρηματοδότηση

Βρες ερευνητή

Επισκεφθειτε ακομα

Horizon Scanning