Αναζήτηση Ενδιαφέροντος

Με την παρούσα αίτηση δηλώνετε το ενδιαφέρον σας για την εξεύρεση ερευνητικού συνεργάτη, στον τομέα και στο πεδίο που εσείς ενδιαφέρεστε. Η υπηρεσία σας παρέχεται δωρεάν από τον Μηχανισμό Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – One Stop Liaison Office της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα ερευνητικά κέντρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δύνανται να προσφέρουν ένα πλήθος ερευνητικών υπηρεσιών και μπορούν να στηρίξουν την επιχειρηματική σας δραστηριότητα σε όποιο πεδίο εσείς ενδιαφέρεστε.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας ευχαριστεί ιδιαίτερα για την ευκαιρία που της δίνετε να μεσολαβήσει,  να σας καθοδηγήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να σας βρει ερευνητικό συνεργάτη από το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας της περιοχής.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε για εσάς. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πιθανές ερωτήσεις: 2313 319668

E-mail επικοινωνίας: info@ris3rcm.eu

Με την αποστολή του αιτήματός σας η ομάδα του One Stop Liaison Office θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

  Στοιχεία επιχείρησης

  Στοιχεία υπεύθυνου επικοινωνίας

  Ερευνητικό ενδιαφέρον

  Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

  Με την αποστολή της παραπάνω φόρμας επικοινωνίας αποδέχεστε ότι μπορούμε να καταχωρήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας βάσει της αρχής GDPR που ισχύει για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Βρες χρηματοδότηση

  Βρες επενδυτή

  Επισκεφθειτε ακομα

  Horizon Scanning