Εισαγωγή Νεοφυούς

Με την παρούσα αίτηση δηλώνετε το ενδιαφέρον σας για την συμμετοχή σας στο μητρώο νεοφυών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Με την συμμετοχή σας διασφάλιζεται η προβολή σας σε όλες τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αν είστε μια νέα εταιρεία (έως επτά έτη από την ίδρυση), με δραστηριότητα (έδρα ή υποκατάστημα) στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η δραστηριότητα σας είναι καινοτομική (τεχνολογική ή μη, που σχετίζεται με κάτι νέο στην αγορά), μπορείτε να επωφεληθείτε.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας ευχαριστεί για την ευκαιρία που της δίνετε να σας υποστηρίξει: προβολή και προώθηση, πληροφόρηση, διασυνδέσεις και να σας καθοδηγήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποτελέσει η Περιφέρεια μας ένα δυναμικό οικοσύστημα με αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πιθανές ερωτήσεις: 2313 319668

E-mail επικοινωνίας: info@ris3rcm.eu

Με την αποστολή του αιτήματός σας η ομάδα του One Stop Liaison Office θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

  Στοιχεία επιχείρησης

  Στοιχεία υπεύθυνου επικοινωνίας

  Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

  Με την αποστολή της παραπάνω φόρμας επικοινωνίας αποδέχεστε ότι μπορούμε να καταχωρήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας βάσει της αρχής GDPR που ισχύει για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Βρες χρηματοδότηση

  Βρες επενδυτή

  Επισκεφθειτε ακομα

  Horizon Scanning